tirsdag, august 14, 2012

Smuksering på Vesterbro

Efter en uges ekstrem afslapning ved Vesterhavet på Fanø, med masser af sol og saltvand, stod den på smuksering af metrovæggene på Sønder Boulevard på Vesterbro. Eventet var støttet af Metroselskabet under navnet 'Byens Hegn' og 'Områdefornyelsen Vesterbro', og foregik hele weekenden d. 11-12 august. Omkring 15-20 kunstnere skulle male på de i forvejen grimme grønne metrovægge, mens der var musik og andre events løbende mens folk kunne gå rundt og slappe af og følge udviklingen af udsmykningen. Heldigvis var vejret mere end perfekt.


Jeg skulle i samarbejde med Stine Hvid og Nicolai 'Nug' for 2. gang sponseret af Paula Adamova fra Artrebels, lave et vægmaleri som repræsenterede Vesterbro i form af de forskellige omgivelser, barer, typer m.v. Ideen var at improvisere det meste, og altså finde på motiver hen ad vejen. 

Babushka og elefant lavet af mig og mand med skæg lavet af Stine
Det afdøde kastanjetræ og 'Kødbyen' lavet af Nicolai
 'Mesteren og lærlingen' lavet af mig

For mig var det første gang som 'vægmaler', hvilket gjorde at man lige skulle se materialet og mediet an, før man følte sig helt tryk ved det. Det var fedt at prøve at arbejde i en større skala end hvad man er vant til, men samtidig en udfordring. Det var en utrolig hård og stressende weekend, men samtidig meget hyggeligt og sjovt at arbejde samme med Stine og Nicolai igen. Det er forhåbentlig ikke sidste gang.


Det (næsten) endelige resultat.

Billeder lånt af Esben Bøg Jensen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar