onsdag, maj 16, 2012

der pustes ud
En længere periode med flere deadlines oveni hinanden er endelig blevet afsluttet, med gode resultater. Fik overstået min eksamen og afleveret de to plakater til Artrebels Papercuts som løber af stablen d. 24. maj. Er spændt på at se hvad de to andre kunstnere har lavet, er ihvertfald blevet ret tilfreds med mine egne som jeg helst ikke vil afsløre for meget af før arrangementet. Til eksamensprojektet kastede jeg mig ud i at lave en alfabetbog med selvskrevne rim i. Overstående er bogstaverne 'n', 't' og 'z' som er de bogstaver jeg fik lavet illustrationer til, men har en plan om at lave resten når jeg har tid ved siden af skolen. Originalerne kan desuden ses og eventuelt købes til Papercuts arrangementet, samt andre af mine originaler. 

Den næste måneds tid står på et teoriforløb, en uges tiltrængt ferie i Berlin med min bedre halvdel og så en smule arbejde i form af nogle prints til Nümph.

2 kommentarer:

  1. Gad virkelig godt at arrangementet ikke lå helt i København - hvis det var i Århus, så havde jeg nok haft tid til at komme forbi :) Men spændende ! Kan rigtig godt lide dine alfabet illustrationer (elsker egentlig bare generelt denne måde at tegne på!) Min yndlings er nr. 2 :)

    SvarSlet
  2. Det er ærgerligt du ikke har mulighed for at komme forbi arrangementet, men kan være du får chancen en anden dag. :) Er glad for du synes om illustrationerne, jeg regner med at de alle 3 kommer til salg som prints i min webshop efter Papercuts hvis det skulle have interesse. :)

    SvarSlet